O nama

Sve je počelo jedne, ne baš tako davne zime, kada je šef italijanske kuhinje Demetrio Manzoni, koji je nakon rada u poznatim italijanskim restoranima i restoranima u drugim zemljama širom Evrope, došao u Srbiju i otkrio nam tajni recept za pravljenje originalnih, autentičnih Manzoni burgera, koji se uveliko prodaju po svetu.
 
Sa velikom željom i entuzijazmom, kvalitetnim sastojcima i magom kulinarstva koji je u Srbiju došao  i ostavio nam unikatni recept za pravljenje burgera od uvek svežeg, 100% junećeg vrata, napravili smo naš mali kutak „Burgers by Manzoni“, koji je svoje utočište dobio u ulici Žorža Klemansoa 4 na Dorćolu.
 
Naš porodični biznis posvetili smo kreiranju savršenih burgera, od kojih je svaki za sebe predstavlja eksploziju ukusa i čisto uživanje u ukusnoj ali zdravoj hrani.

Veoma nam je važno da svakog dana imamo sveže meso, koje nabavljamo od našeg proverenog dobavljača “Agro Papuk“, kako bi svaki burger koji izađe iz naše kuhinje bio jednakog kvaliteta i punog ukusa.

Veliku pažnju posvetili smo svim sastojcima i sosevima, koje smo pažljivo birali za Vas, jer smo želeli da ukus bude identičnog ukusa originalnih Manzoni burgera, kao i da u Srbiju dovedemo duh Italijanske atmosfere.

Za pravljenje svakog burgera koristimo samo 100% sveže juneće meso od junećeg vrata, koje je trenutno najkvalitetnije i najfinije meso kod nas a i u svetu.

Svojim gostima želimo da ponudimo savršenu harmoniju ukusa i izbalansirane ishrane.

ŽELIMO DA OSETITERAZLIKU!

Naši burgeri i sastojci koji se posebno pripremaju su puni svih neophodnih minerala, proteina i vitamina, tako da možete biti sigurni da će Vaš stomak biti pun, a čula probuđena.Izaberite svoj omiljeni burger o naručite preko našeg sajta Manzoni.rs ili putem sajtova Donesi.com, Wolt.rs, Glovo.com, Klopa. i Meni.rs, ili preuzmete direktno na šalteru (Žorža Klemansoa 4) od 12.00 do 21.00.

ŠTA LJUDI GOVORE O NAMA

Anastasija Z.

Klient

NAJBOLJI burgeri u gradu, nikad ne stignem da ih ufotkam jer ne mogu da docekam da ih pojedem <3

#INSTASLIKE

Kontakt

060 60 888 41 / 060 60 888 42

Žorža Klemansoa 4

Beograd, Srbija 11108

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 BY Burgers by Manzoni. PROUDLY CREATED WITH BONDART

  • Instagram
  • Facebook